Winkelpanden ‘De Buiging’te Zaandam

De bouw van vijf winkelpanden op ‘de Buiging’ is dinsdag 20 januari officieel van start gegaan. Wethouder Addy Verschuren onthulde het bouwbord op de schutting langs de werkzaamheden op de ‘opgetilde stadsstraat’ tussen het NS-station en het centrum van Zaandam.
De winkels komen tegenover de blauwe vergaderzalen van het Inntel-hotel. Naar verwachting worden de panden in juli 2015 opgeleverd.

Bouw en ontwerp
De bouw van de winkelpanden wordt uitgevoerd door bouwbedrijf Kakes-Deurwaarder, onderdeel van HSB Bouw uit Volendam. Het ontwerp van de panden is van Scala Architecten. De gemeente is opdrachtgever en verhuurder.

Eén huurder al bekend
De panden hebben een vloeroppervlak variërend van 45 tot 117 vierkante meter. Maximaal twee winkels zijn bedoeld voor horeca. Eén huurder is al bekend: broodjesketen Subway. De gemeente is met enkele andere gegadigden in gesprek.

Winkelpanden ‘De Buiging’te Zaandam

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 985 - F: 0299 398 950 - M: info@kakes-deurwaarder.nl Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design