Werkenbij

De beste bouwwerken beginnen bij de basis

 

Menselijk kapitaal

Kakes-Deurwaarder is onderdeel van de ontwikkelende bouwer HSB uit Volendam.

HSB is een ambitieus en professioneel bouwbedrijf dat medewerkers ziet als het belangrijkste kapitaal. Wij vinden het daarom belangrijk een aantrekkelijke, uitdagende en inspirerende werkomgeving te bieden. Om beter te worden in het vak krijgt iedereen bij HSB ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Via loopbaanbegeleiding worden medewerkers gestimuleerd om zich zowel vakinhoudelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen.

 

Persoonlijke groei

Veel medewerkers beginnen bij HSB als vakspecialist of werkvoorbereider en groeien daarna door. Het is echter ook mogelijk om heel andere stappen te zetten en op andere afdelingen rond te kijken, want bij HSB houden we van kruisbestuiving. Zolang de bedrijfsvoering het toelaat, creëer je bij ons je eigen mogelijkheden.

 

Loopbaanontwikkeling

Iedere medewerker stelt samen met de eigen leidinggevende een Persoonlijk Ontwikkel Plan op. Hierin staat beschreven wat je functievervulling inhoudt, aan welke organisatiedoelen je bijdraagt en welke ontwikkeling en loopbaan je voor ogen hebt. HSB hanteert een duidelijk arbeidsvoorwaardenbeleid, zorgt voor coaching en biedt ruimte voor training en opleidingen.

Erkend leerbedrijf

Voldoende instroom van jonge medewerkers is hoognodig om de organisatie vitaal te houden. Als erkend leerbedrijf geeft HSB leerlingen (BBL) dan ook de gelegenheid om hun praktijkopleiding bij HSB te volgen. Wij streven er naar om jaarlijks 20 leerlingen binnen ons bedrijf op te leiden.

Eigen Metsel- en Timmerschool

Deurwaarder is een eigen omscholingstraject gestart tot metselaar of timmerman. Wil jij je laten omscholen tot metselaar? Of wil jij in de praktijk leren om stelwerk te verrichten? Neem dan contact op met de afdeling HRM.

 

Contactgegevens afdeling HRM

HSB Volendam

Afdeling HRM

Postbus 8

1130 AA Volendam

telefoon 0299 398 931 / 0299 398 904

email hr@hsb-bouw.nl

vacatures kunt u vinden op:   http://werkenbij.hsb-bouw.nl

 

Nieuws toon alle nieuwsberichten

Projecten toon alle projecten

Contact T. 0299 398 985 - F: 0299 398 950 - M: info@kakes-deurwaarder.nl Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design