Ook dit jaar zijn er weer de nodige parels afgeleverd

Willem Vermeend, commissaris HSB, Volendam

Toen Willem Vermeend directievoorzitter was van financiële dienstverlener Meeùs kwam hij al in contact met HSB: “Een actief, creatief en innovatief bouwbedrijf. Inmiddels ben ik voor de derde termijn aan deze organisatie verbonden als commissaris en ik kan verzekeren dat deze kenmerken nog steeds gelden. Vanuit mijn achtergrond let ik op de financiën. Het is daarnaast een voordeel dat ik mijn voelsprieten ook in andere sectoren heb. Wat als commissaris ook zeker mijn aandacht heeft, zijn ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Zo ben ik een groot voorstander van energieneutraal bouwen en dat geldt ook voor restauraties van oude gebouwen.”

 

Continuïteit vasthouden en kansen pakken
Willem Vermeend Voor HSB luidt het motto van Willem Vermeend als altijd: continuïteit vasthouden, kansen pakken en het leveren van topkwaliteit. In het jaar 2015 zijn de financiën van het bouwbedrijf wederom solide, lacht hij: “Onze accountants konden in elk geval geen knelpunten vinden. Met onze financiële degelijkheid en de nadruk op topkwaliteit in bouwen gaat HSB een mooie toekomst tegemoet. Ook dit jaar zijn er weer de nodige parels afgeleverd.” Op de vraag welk project hem persoonlijk het meest heeft aangesproken, wordt hij even stil omdat hij het vervelend vindt iemand of een werk tekort te doen. Een restauratie van de afdeling kleinbouw Kakes Deurwaarder wellicht? De oude ammoniakfabriek uit 1887 aan de Polderweg in Amsterdam? “Daar ben ik geweest en ik heb vol bewondering naar het project gekeken.”

Willem Vermeend

Meer interviews

Contact T. 0299 398 985 - F: 0299 398 950 - M: info@kakes-deurwaarder.nl Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design