Het appartement in project Y-CITY is voor mij een lot uit de loterij

Sandra, koopster appartement Y-city, Zeeburgereiland Amsterdam

Eind 2014 begon Sandra zich te oriënteren op nieuwbouwprojecten in Amsterdam. Op dat moment woonde zij in een sociale huurwoning en wat zij zocht, was een koopwoning of -appartement dichtbij Amsterdam-Oost en het centrum. Die vond zij via internet in project Y-city, een ontwikkeling van HSB op het Zeeburgereiland. Het modern vormgegeven appartementengebouw met zonnige terrassen en voorzien van goede isolatie, vloerverwarming en luxeafwerking sprak Sandra meteen aan: “Eerst heb ik alle maandelijkse meetups op Zeeburgereiland bijgewoond en toen het sein start verkoop werd gegeven, heb ik mij samen met maar liefst 800 geïnteresseerden aangemeld om een van de 105 appartementen te kunnen bemachtigen.”

Na loting was de enthousiaste ING-medewerkster, haar hypotheekverstrekking verliep voorspoedig, een van de gelukkigen die voor een betaalbaar appartement op de vijfde verdieping in aanmerking kwam: ”Het contact met de koperbegeleiding van HSB was meteen goed. Een vraag was bijvoorbeeld wat ik wel en niet wenste aan meerwerk. Eerst was ik nog terughoudend, maar uiteindelijk heb ik toch mijn voorkeuren op tafel gelegd. Zo zijn er meer lichtpunten aangelegd, is er een bad ingekomen en is een muur op een andere plek terechtgekomen. Ik ben superblij met mijn woonkamer, twee slaapkamers, badkamer, wc, berging én parkeergarage. En de verbinding met het openbaar vervoer vanaf mijn appartement naar mijn werk is ook nog eens uitstekend!”

Sandra

Meer interviews

Contact T. 0299 398 985 - F: 0299 398 950 - M: info@kakes-deurwaarder.nl Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design